Felicitats Luna!!

19:45 Posted In , , 4 Comments »

Hola, molt bon dia a tothom! Avui es un dia molt especial... i per tant toca una entrada especial! Es l'aniversari de la Luna, una amiga meva, i sentint-ho molt, no puc estar amb ella per felicitar-la personalment, i tampoc per donar-li el meu regal... O sigui que avui li dedico aquesta entrada i li ensenyo el seu regal, un dibuix del seu gatet, en Xano. Fa temps que ella em demana un dibuix, sobretot quan veia que li regalava un dibuix a algu altre, i fa temps que jo estava dibuixant aixo per ella... Em moria de ganes de dir-li que ja cuasi tenia el seu regal acabat, d'explicar-li que es i com es, pero vaig preferir fer-li una sorpresa avui...En aquest dia tan especial... I bé, no em posarè a dir tot el que te de bò, perquè segurament no acabaria i al final es faria pesat, pero si que dirè que es molt important per a mi i que me l'estimo molt... Que espero que li agradi el dibuix i que m'encantaria poder estar avui amb ella... Peró que hi farem, aviat li podré donar el dibuix en persona mentres li faig dos petóns!

I el dibuix... Doncs esta fet amb tintes, igual que el de Mérida (mes honor al nom del blog), i per fer els bigotis i alguns detalls vaig fer servir una mica de tempera blanca. Trobo que el dibuix ha quedat bé, però sobretot perque era una foto molt bona (feta per la mateixa Luna) i a mes molt original per dibuixar.

Be doncs, espero que us agradi el dibuix, però sobretot, sobretot, que li agradi a la Luna.

Moltes felicitats guapa!!!

4 opiniones:

Anónimo dijo...

Ai xate... que vols que et digui... esta guapisiiiiim el dibuix(has sabut captar l'escencia Chanil!), i que t'estic molt agreida... ja em tocaba a mi eh!! mwahha, es broma... m'encanta m'encanta m'encanta... be... ara mateix no se ben be que dir, osigui que ja t'ho dire mes tranquila, quan ens veiem(espero que algun dia proper)apa... mi tambien te quiere :********* records, moltes gracies!!!!

Tahiri dijo...

te quedó muy chulo Laura ya sabía yo que te quedaría bíen.el gato es super bonito,a mí me encantan los gatos son tan cucos.
bss

Anónimo dijo...

Es verdad Barbara... el gato es TOPE bonito.
Pd: Mun pare m'obliga a que t'estrigui aixo: dibuixes molt be, i q man agradat molt els teus dibuixos. XDDDD, :********

Carmen Ibarlucea dijo...

Me encanta este gatito, pero sobre todo ha sido un placer ver el proceso. Gracias por compartirlo... y aunque sea con retraso... ¡felicidades Luna!